Ντασιώτης στη συνεδρίαση του ΚΑΣ:Περιμένουμε τη σωστή απόφαση για τις ανεμογεννήτριες στη Κοιλάδα των Μουσών

Ολοκληρώθηκε αργά  τα μεσάνυχτα η πολύωρη συνεδρίαση του ΚΑΣ, μέσω τηλεδιάσκεψης που αφορούσε την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην Κοιλάδα των Μουσών.

 Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ. Ντασιώτης επανέλαβε την αρνητική θέση απέναντι στην αλλοίωση του περιβάλλοντος της κοιλάδας, ενώ ζήτησε,να ληφθεί η σωστή απόφαση που θα σέβεται το περιβάλλον, την ιστορία και την επιθυμία μας.

Δείτε τι αναφέρει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook 

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!!!

1.30 μετά τα μεσάνυχτα ,Τρίτης προς Τετάρτη ,ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση του ΚΑΣ που αφορούσε την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην Κοιλάδα των Μουσών.

Η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη και τέθηκε με σαφήνεια,τόσο από την πλευρά μου,όσο και από την πλευρά του Προέδρου Φιλοπροόδων Άσκρης κου Πέππα Ιωάννη ,που επίσης συμμετείχε, η Θέση της Δημοτικής Αρχής,όπως εκφράστηκε με την πρόσφατη επιστολή μου στην Υπουργό Πολιτισμού,αλλά και η θέση της τοπικής κοινωνίας που διατυπώνεται σε ψηφίσματα και κειμενα διαμαρτυρίας.

Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

Πριν λίγες ημέρες συνοδεύσαμε τα μέλη του ΚΑΣ σε ολοήμερη επιτόπια αυτοψία στην Κοιλάδα,όπου είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε και εκ του σύνεγγυς.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ Η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Σχετικά